Over ons

Max Bartels en Aletta Smit - Watletjenu ZaltbommelWij zijn Aletta Smit en Max Bartels, ouders van 3 opgroeiende kinderen.

Aletta heeft veel passies, waaronder koken, werken met de energie van kinderen, reizen en opgaan in andere culturen.

Bij Watletjenu kan ze een van haar passies uitleven: lekker aan de gang met heerlijke gerechten maken. Ook vindt ze het leuk om gastvrouw te zijn en het de gasten en gebruikers van Watletjenu naar de zin te maken.

Max heeft een werkzaam verleden met o.a. mensen met een beperking, als docent in het middelbaar onderwijs, als projectleider in IT, bij een onderwijsinstituut dat opleidt tot therapeuten en coaches in de complementaire sector en werkt nu voor zijn eigen bedrijf Pura Vista, waar hij advies geeft over levensloop van mensen, maatschappelijke structuren en bedrijven.

Samen zijn we Watletjenu gestart, min of meer gegroeid door de omstandigheden, alsof het zo moest zijn.

Wij geloven dat werk leuk kan zijn en dat je dat bereikt door de dingen te doen die je graag wil doen en door met respect met je medemens en omgeving om te gaan. Zo willen wij met Watletjenu een plek bieden waar je je in alle rust en op je eigen manier kunt ontwikkelen zonder oordeel. Elke partij en elke activiteit die uitgaat van respect voor elkaar en de omgeving en/of zoekt naar verbinding is welkom bij ons.

Samen zullen we kijken naar de juiste dienstverlening en de juiste prijs. Daarbij gaat het er vooral om dat de prijs in verhouding staat tot de dienstverlening en dat het klopt en kan leiden tot een langdurige samenwerking.

Aletta is daarbij vooral op de vloer en in La Cantina aanwezig en vormt zo het kloppend hart van Watletjenu. Haar kom je sowieso tegen als je bij ons aan een activiteit deelneemt of binnen komt lopen.

Bij Max moet je zijn als je een boeking wilt doen of informatie wilt over prijzen. Hij zorgt ook voor de financiƫle afhandeling zodat Aletta vooral lekker kan koken.

Graag tot ziens bij Watletjenu!

Max en Aletta