La Cantina

La Cantina is het kloppend hart van Watletjenu.La Cantina Zaltbommel

Hier brandt het vuur onder de potjes en pannetjes waarmee Aletta haar inspiratie giet in de vorm van lekkere verse  soepen, zoals  Pompoen-kokossoep, Rode Bietensoep,  Aardappel-preisoep, Broccolisoep, of andere warme gerechten zoals Oosterse Groentecurries, Verse Plaatpizza, of wat er maar in haar opkomt.

De oven gebruikt ze ook veelvuldig voor bijvoorbeeld zalm- of spinaziequiches  of broccoli-bloemkool met geitenkaasquiches. Ook hier geldt dat elk ingrediënt dat in haar handen valt zomaar tot een nieuwe vinding kan leiden.

Ook wordt de oven gebruikt voor allerhande kakelverse taarten zonder toegevoegde suikers, maar wel gezoet met dadels, banaan of ander zoet fruit. Beroemd is Aletta’s Pure Chocoladetaart, de citroentaart of bramentaart!

Salades die Aletta maakt zijn bijvoorbeeld Marokkaanse tomatensalade, bloemkool-couscoussalade, groene salades met verse kruiden en olie of rode salade met granaatappel, tomaat, radijs, paprika etc.. De salades zijn vaak veelkleurige plaatjes met een mix van groente en fruit, noten etc.

Verder weet Aletta nu nog niet wat ze morgen gaat klaarmaken, dus  alles is mogelijk op het gebied van eten.

De ingrediënten die we gebruiken zijn zoveel mogelijk uit de streek en/ of biologisch.

Op het gebied van drinken bieden we biologische theeën aan verse bonenkoffie.

Deze bedrijfskantine is uitsluitend toegankelijk voor gebruikers van het pand en alleen voor klanten die een zaal huren inclusief lunch of diner.