Ervaringen

Lees hieronder ervaringen van mensen die in Watletjenu een zaal hebben gehuurd. Watletjenu wordt gebruikt als leslocatie voor cursussen en opleidingen, voor zakelijke besprekingen, vergaderingen, coaching en bijeenkomsten.

“Prima locatie. Verwacht geen topluxe maar alles wat we nodig hadden aanwezig en een zeer vriendelijke eigenaar.”
RJD Rosanne, De Volksbank, januari 2024

Absolute aanrader! Fijne vergaderlocatie van een vriendelijke eigenaar.
Luisa Sanchez Diez, Gemeente Zaltbommel, december 2024

 

Super service en erg vriendelijke mensen. Prettige vergaderruimte en onwijs lekkere lunch!
Jorn van den Heuvel, Wickey, november 2023

 

Super fijne ruimte om te werken. Heerlijk gegeten, vers gekookt door de eigenaresse! Absolute aanrader als je een mooie ruimte zoekt in het centrum van Zaltbommel.
Rik Murray, Wickey, november 2023

 

Gisteren weer genoten van de gastvrijheid bij Watletjenu, een intieme gezellige vergader-, trainings- en coachlocatie in het centrum van Zaltbommel. Het restaurant waar Aletta de scepter zwaait maakt het helemaal af. Heerlijke lunch met verse lokale producten. Alles is in overleg mogelijk. Wij komen graag weer terug.
Mark van Roemburg, P-centrum, oktober 2023

Prima zaak, waar je ook nog eens heerlijk kunt lunchen.
Eigenaren denken graag met je mee en zijn super vriendelijk!
Aanrader voor iedereen die een vergaderruimte zoekt en uit een biologische tuin wil eten.
Kanchan Krijnberg, ANPI, september 2023

Wij hadden een prettige teamdag onder de hoede van Max en Aletta. Dank voor de gastvrijheid, de vriendelijkheid, de ontspannen sfeer en de heerlijke lunch!
Floor van Horen, BureauTaal, september 2023

Watletjenu is een prima zalencomplex waar je kunt doen waar je voor komt: vergaderen en dat in een fijne en persoonlijke ambiance! Een met menselijke maat gedreven organisatie die iets extra’s doet dan de standaard vergadercomplexen! Laat je verwennen als tussendoor met een heerlijke lunch of diner als afsluiting door die geweldige kok waarbij alleen maar natuurlijke producten van eigen bodem worden gebruikt. Als SNRO raden we Watletjenu van harte aan!”
Johan Boogaars, bestuurslid SNRO, juni 2023

“Super leuke locatie, hele fijne sfeer! Je voelt je meteen thuis.
Op bijna elke behoefte wordt ingegaan. Aletta en Max zijn fantastisch:-)”
Alexandra van Straaten Caresani, juni 2023

“We waren met spoed op zoek naar een locatie in Zaltbommel voor een grote internationale groep voor 4 dagen. En dat is prima gelukt bij Max en Aletta. Toevallig was er nog plek en hebben we alles super snel kunnen regelen. We werden 4 dagen lang warm ontvangen, verwend met heerlijk eten, altijd genoeg koffie, thee en water en vers fruit.
Niets was teveel gevraagd. Ook het gebruik van een extra ruimte was mogelijk.
Het contact met Max en Aletta was heel fijn, korte lijntjes, alles kon, niets was onmogelijk.
Het was fijn om tijdens de pauzes door de stad te kunnen lopen en even te ontspannen. Perfecte locatie, super goede service, heerlijk eten (zelfgemaakt allemaal, ook het lekkers voor bij de koffie) en zeer gastvrij. Een echte aanrader voor iedereen die weleens ergens anders wil vergaderen dan in een hotel.
Nogmaals heel erg bedankt voor alles, Max en Aletta!!”             
Kristin Verleun, Eaton, april 2023

“Al meer dan 5 jaar geef ik op deze locatie mijn trainingen. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De lunch en de hapjes zijn altijd vers bereid en heerlijk. Er wordt goed rekening gehouden met diëten. Ik kom hier graag als trainer, er is echte interesse in je. Dit hoor ik ook terug van mijn cursisten.”                                                                             
Bonnie Allart, Bonstaete, januari 2023

“Fijne locatie en medewerkers zeer behulpzaam”
René Veraar, Eigenaar BIVT, april 2023

“Een kleine kamer gehuurd om relaties te ontvangen. Bij binnenkomst staat mijn naam op een beeldscherm zodat de relatie duidelijk ziet waar zij verwacht worden. Eten en drinken perfect verzorgd en zelfs ik als digibeet is het mij zonder problemen gelukt de aanwezige beamer aan te sluiten op mijn laptop. Een topervaring om op deze manier relaties te ontvangen”.
Rein Teune, Landsman & Teune, Financieel raadgevers, april 2023

“Watletjenu, is een plek waar je met warmte en aandacht wordt ontvangen. (H)eerlijk eten en drinken. Een omgeving waar je prettig kunt vergaderen en de ruimte is een inspiratie om te leren, dus hele goede ervaringen met Watletjenu!.”
Karin Leijten – Sonnevelt Opleidingen

“Ik ervaar Watletjenu als een fijne, moderne en toch sfeervolle leslocatie. De leslokalen zijn licht en het ‘ademt’. De service is goed. Is er iets, wordt dat meteen opgelost. Ook de mogelijkheid om zelf koffie (goede kwaliteit!) en thee te zetten, ervaar ik als prettig. Een aangename bijkomstigheid is de centrale ligging. Dat geeft ruimte om voor oefeningen of tijdens de pauze naar hartje Zaltbommel te gaan. De catering is erg lekker, je proeft dat Aletta de gerechten met liefde klaarmaakt. Tot zover mijn ervaringen met Watletjenu”
Anna Hecheltjen

“Ik heb hele goede ervaringen met Watletjenu. Als docente werk ik met groepen in Watletjenu en ik kom er graag.  Het is een fijne uitnodigende plek met lichte en ruime zalen, een beamer en goeie koffie. De heerlijke en gezonde catering die verzorgd wordt door Aletta in La Cantina, is een extraatje waar ik in de lunchpauze van geniet.”
Ria Schoot Uiterkamp</strong

“Ik heb tweemaal met een groep van 25 personen gebruik gemaakt van een van de zalen van Watletjenu. De organisatie was prima in orde en alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig. De inrichting van de zaal kon in een handomdraai worden aangepast toen we de groep in kleinere groepen aan een thema wilden laten werken. Koffie en thee is ruimschoots aanwezig en van goede kwaliteit. De avondmaaltijd, die Aletta halverwege de bijeenkomst gereed had, was erg lekker en verrassend veelzijdig. Bijzondere combinaties die je thuis niet zo gauw klaarmaakt. Echt een aanrader, prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. In voorkomende gevallen weet ik waar ik naartoe moet voor een zakelijke bijeenkomst, met lunch of diner!”
Arnoud Ringelberg – SamenLeven Rivierenland

“Lokatie mooi centraal gelegen en goede (gratis) parkeergelegenheden. Ruimtes zeer ruim en mooi en functioneel en schoon en licht. Mogelijkheden voor huren zijn optimaal ivm keuze van de grote van je groep voor een ruimte. Goede mogelijkheden voor onbeperkt koffie en thee tijdens de workshops en opleidingen. Er hangt een vriendelijke sfeer/mensen zijn aardig en behulpzaam. Het eten in La Cantina is elke dag vers, gezond, verrassend en heerlijk van smaak. Dit kan naar wens worden ingevuld. La Cantina biedt een gezellige sfeer.
Ellen Vink – Bailine

“Als docent anatomie en fysiologie bij Medische Basiskennis heb ik ervaring met diverse locaties, vaak gerenommeerde hotels, maar geen daarvan voldoet zo goed als Watletjenu.
Enkele punten: 

  • prettige en functioneel ingerichte lokalen;
  • beamers met HDMI-aansluiting in plaats van de elders aan te treffen verouderde VGA-apparaten;
  • een uiterst plezierige samenwerking met het beheerdersechtpaar;
  • uitstekende koffie/thee faciliteiten zonder verstoring en starre tijdsplanning;
  • een bijzonder inspirerende La Cantina waar volledig flexibel en zonder reserveringen de lekkerste gerechtjes kunnen worden verkregen;
  • mooie situering middenin een schilderachtig rivierstadje;
  • gratis langtijd-parkeerfaciliteiten op loopafstand;
  • treinverbinding;
  • centraal gelegen in het midden van het land.

Kortom, een locatie zoals ik me die elders ook zou wensen.”
Jan Dirk Verveen

  • ruimte voor oefeningen/groepsoefeningen
  • biologische! thee
  • thee, koffie en water onbeperkt
  • schoon
  • alles staat voor je klaar
  • gezellig centrum, direct buiten de deur
  • lekker wandelen tussen de middag naar het water

Esther Tenhagen