Contact/Parkeren

Boekingen en informatie over de zalen:
Max Bartels:  06-29621228
info@watletjenu.nl

Watletjenu Receptie:  
Aletta Smit: 06-11162656
aletta@watletjenu.nl

Watletjenu
Boschstraat 18
5301 AD Zaltbommel

LET OP: Per 5 juli 2021 verandert het parkeerbeleid in de binnenstad van Zaltbommel. Scroll voor meer informatie naar beneden onder het huidige parkeerbeleid

Huidig Parkeerbeleid tot 5 juli a.s.:

Gratis parkeren: Er zijn 4 gratis parkeerterreinen aan de randen van de binnenstad. Al deze terreinen liggen op 5 tot 10 minuten lopen van Watletjenu:
– P7 De Omhoeken: is het dichtste bij, maar heeft de minste vrije plekken.
– P4 en P5 aan het einde van de Waalkade waar je niet verder kunt, links af tussen de 2 muren door en 100m verder rechts is het eerste vrije parkeerterrein en rechtdoor het 2e. Deze 2 terreinen zijn ook op slechts enkele minuten afstand.
– P1 De Beersteeg: 8 minuten lopen. Hier is altijd plek.
Kijk op  www.prettigparkeren.nl om je te oriënteren en voor een plattegrond.

Station Zaltbommel ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Op 5 minuten lopen van Watletjenu stopt Buurtbus 266 die je in een paar minuten van en naar het station brengt (uitstappen halte Rabobank en rechtdoor lopen, de Boschstraat in). Meer informatie over Buurtbus 266

Parkeerbeleid Zaltbommel vanaf 5 juli 2021

Kort Parkeren (Parkeerschijf): Bij ons voor de deur in de Boschstraat kun je kort parkeren met een parkeerschijf, maximaal een uur. Zo kun je even in alle rust je spullen uitladen en bij ons afgeven. Dit geldt voor een deel van de Boschstraat, Waterstraat en de Markt.

Gratis Parkeren: P1: De Beersteeg. Dit is ongeveer 8 minuten lopen.                                                                                                       P7: De Omhoeken. Tot 18.30 uur gratis parkeren, van 18.30 – 24.00 uur: € 0,75 per uur.                                       In de woonwijken buiten de binnenstad van Zaltbommel kun je ook gratis parkeren.

Betaald Parkeren €0,75 per uur: Dit kan in de groene zones op de kaart van de Gemeente Zaltbommel (zie de link hieronder). Het gaat dan om: De Veerweg, De Havendijk, De Rotterdamse Bol en de buitenring van de Oude Wasserij. Deze beide laatste parkeerterreinen vind je aan het einde van de Waalkade waar je niet verder kunt, links af tussen de 2 muren door en 100m verder rechts is het eerste vrije parkeerterrein en rechtdoor het 2e. Deze 2 terreinen zijn op slechts enkele minuten afstand.

Betaald Parkeren €1,25 per uur: Dit kan in de oranje zones op de kaart van de Gemeente Zaltbommel (zie de link hieronder). Het gaat dan om de andere (woon)straten in de binnenstad van Zaltbommel.

Zie voor uitgebreide informatie de link van de gemeente Zaltbommel hieronder:

Link naar parkeerinformatie en visuele kaart – Gemeente Zaltbommel