Contact/Parkeren

Boekingen en informatie over de zalen:
Max Bartels:  06-29621228
info@watletjenu.nl

Watletjenu Receptie:  
Aletta Smit: 06-11162656
aletta@watletjenu.nl

Watletjenu
Boschstraat 18
5301 AD Zaltbommel

LET OP: Per 5 juli 2021 is het parkeerbeleid in de binnenstad van Zaltbommel veranderd. Zie hieronder het nieuwe parkeerbeleid.

Kort Parkeren (Parkeerschijf): Bij ons voor de deur in de Boschstraat kun je kort parkeren met een parkeerschijf, maximaal een uur. Zo kun je even in alle rust je spullen uitladen en bij ons afgeven. Dit geldt voor een deel van de Boschstraat, Waterstraat en de Markt.

Gratis Parkeren:   P1: De Beersteeg. Dit is ongeveer 8 minuten lopen.                                                                                               P7: De Omhoeken. Tot 18.30 uur gratis parkeren, van 18.30 – 24.00 uur: € 0,75 per uur.                                       In de woonwijken buiten de binnenstad van Zaltbommel kun je ook gratis parkeren.

Betaald Parkeren €0,75 per uur: Dit kan in de groene zones op de kaart van de Gemeente Zaltbommel (zie de link hieronder). Het gaat dan om: De Veerweg, De Havendijk, De Rotterdamse Bol en de buitenring van de Oude Wasserij. Deze beide laatste parkeerterreinen vind je aan het einde van de Waalkade waar je niet verder kunt, links af tussen de 2 muren door en 100m verder rechts is het eerste vrije parkeerterrein en rechtdoor het 2e. Deze 2 terreinen zijn op slechts enkele minuten afstand.

Betaald Parkeren €1,25 per uur: Dit kan in de oranje zones op de kaart van de Gemeente Zaltbommel (zie de link hieronder). Het gaat dan om de andere (woon)straten in de binnenstad van Zaltbommel.

Zie voor uitgebreide informatie de link van de gemeente Zaltbommel hieronder:

Link naar parkeerinformatie en visuele kaart – Gemeente Zaltbommel