Contact/Parkeren

Boekingen en informatie over de zalen:

Max Bartels: 06-29621228
info@watletjenu.nl

Watletjenu, Vergaderlocatie Zaltbommel (kaart)
Boschstraat 18
5301 AD Zaltbommel

Parkeren in Zaltbommel:

Zie deze link van de gemeente voor het parkeerbeleid vanaf 1 juli 2023:Parkeren en parkeertarieven | Gemeente Zaltbommel

Kort Parkeren (Parkeerschijf):

Bij ons voor de deur in de Boschstraat kun je kort parkeren met een parkeerschijf, maximaal een uur. Zo kun je even in alle rust je spullen uitladen en bij ons afgeven. Dit geldt voor de  Boschstraat, Waterstraat en de Markt.

Gratis Parkeren:

In Zaltbommel kun je overal na 18.00 uur en voor 09.00 uur en op zondag gratis parkeren. Maar de meeste van onze klanten komen overdag en doordeweeks en dan moet je goed opletten, want een bon is al gauw uitgedeeld door onze parkeerwachters en kost je meer dan €100.

Overdag kun je gratis parkeren op:

  • P1: De Beersteeg.
  • P7: De Rotterdamse Bol. Die vind je aan het einde van de Waalkade, waar je niet verder kunt rijden, naar links en dan het 2e parkeerterrein aan de Waal.
  • In de woonwijken buiten de binnenstad van Zaltbommel kun je ook gratis parkeren.

Betaald Parkeren:

  • €0,75 per uur: Dit kan in de groene zones op de interactieve kaart van de Gemeente Zaltbommel (zie de link hieronder).
  • €1,25 per uur: Dit kan in de oranje zones op de kaart van de Gemeente Zaltbommel (zie de link hieronder).

Zie deze link van de gemeente Zaltbommel voor het parkeerbeleid: https://www.zaltbommel.nl/inwoner-en-ondernemer/openbare-ruimte-en-verkeer/parkeren/parkeren-vanaf-1-juli-2023