Over ons

Wij zijn Aletta Smit en Max Bartels

Aletta Smit en Max Bartels

Aletta heeft veel passies, waaronder koken, werken met de energie van kinderen, reizen en opgaan in andere culturen.

Bij Watletjenu kan ze een van haar passies uitleven: lekker aan de gang met heerlijke gerechten maken in La Cantina. Ook vindt ze het leuk om gastvrouw te zijn en het de gasten en gebruikers van Watletjenu naar de zin te maken.

Max heeft een werkzaam verleden met o.a. mensen met een beperking, als docent in het onderwijs, als projectleider in de IT en werkt nu voor Watletjenu, waar hij de organisatie doet. Het leukste vindt hij de verbinding met de klanten.

Samen zijn we in 2013 Watletjenu gestart naast het werk dat we toen nog deden. Toen Watletjenu begon te groeien zijn we één voor één volledig voor ons eigen bedrijf gaan werken en onze oudste zoon Camiel werkt nu ook bij Watletjenu.

Wij genieten van ons werk en onze klanten en hun klanten die vaak jarenlang bij ons over de vloer komen om trainingen en opleidingen te geven of te volgen of hun vergaderingen en bedrijfsmeetings bij ons houden. Onze faciliteiten zijn top en de sfeer is informeel, vriendelijk en gemoedelijk, de combinatie die ons het beste past.

Aletta is daarbij vooral bezig met een van haar passies, namelijk de lekkerste verse gerechten op tafel zetten voor lunch of diner. Praktisch alles maakt ze zelf uit verse en vaak biologische ingrediënten.

Max houdt zich bezig met de planning, de boekingen en het facilitaire deel. Hij is pas tevreden als de laptop van de klant is aangesloten op de beamer en alles werkt zoals het hoort. Alle wensen zijn bespreekbaar en probleempjes lost hij graag voor je op!

Camiel helpt in de keuken, richt de zalen in naar de wens van de klant en zorgt er voor dat alles netjes en verzorgd blijft gedurende de dag. Olivier maakt alles weer op en top schoon aan het einde van de dag.

Graag tot ziens bij Watletjenu!

Max en Aletta